Seminari “L’adopció i l’acolliment familiar. Eines per prevenir les ruptures de convivència”

Portada del tríptic del seminari. Imatge: Intress
Portada del trítpic del seminari. Imatge: Intress

Entre avui i demà, 23 i 24 d’octubre de 2012, Intress (Instituto de Trabajo Social i Servicios Sociales) organitza el  seminariL’adopció i l’acolliment familiar. Eines per prevenir les ruptures de convivència“.

El seminari està adreçat a professionals del sector de l’adopció i els acolliments familiars, així com a d’altres professionals del món de l’educació, l’ensenyament, la psicologia o la pedagogia que tinguin relació amb infants acollits i/o adoptats i llurs famílies. El seminari també està adreçat a famílies adoptives i acollidores i a aquelles que tinguin interès en ser-ho.

El seminari es centrarà especialment a tractar i debatre les situacions de conflicte i inestabilitat dels infants acollits o adoptats arriben a l’adolescència.

En aquest sentit entre els temes que es tractaran al seminari destaquen les conductes de risc en l’adolescència, les ruptures en adopcions i acolliments, el paper de la família biològica o el treball sobre la història de vida.

Podeu consultar i descarregar-vos el tríptic del semniari.

Com a activitat paral·lela i prèvia al seminari Intress va organitzar ahir, dilluns 22 d’octubre, un fòrum de debat en el què professionals, famílies, persones acollides o adoptades i representants de l’Administració van poder compartir inquituts i reflexions al voltant de l’adopció i l’acolliment familiar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.