La Fundació Infància i Família estrena l’Espai Solidari de l’Aeroport de Girona-Costa Brava

La gerent d ela Fundació Infància i Família, Anna Suñer, amb un responsable d'AENA en la presentació de l'"espai solidari" de l'Aeroport Girona - Costa Brava cedit a l'entitat
La gerent d ela Fundació Infància i Família, Anna Suñer, amb un responsable d’AENA en la presentació de l'”espai solidari” de l’Aeroport Girona – Costa Brava cedit a l’entitat

La Fundació Infància i Família va estrenar ahir l’Espai Solidari de l’Aeroport de Girona-Costa Brava. Durant tot el mes de desembre l’organització disposarà d’un estand a la planta baixa de la terminal de l’aeroport, un lloc d’alta concurrència de passatgers i acompanyants, per donar a conèixer la seva activitat. L’estand acollirà l’exposició “Acolliment familiar. Tu pots canviar la vida d’un nen“, on es reflecteix a través d’un recull de fotografies i textos l’experiència de les famílies que acullen un nen.

El projecte “Espais Solidaris” té com a objectiu facilitar a organitzacions socials un espai d’impacte públic a la terminal de passatgers per divulgar la seva activitat i altres actuacions que ajudin a la sensibilització de la societat. Es tracta d’una iniciativa emmarcada en la política d’Acció Social Externa d’Aena Aeroports.

S’han fet ressó de la notícia els següents mitjans:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *