El conte com a eina terapèutica, article de Verònica Trujillo

http://www.educat.cat/bloc/wp-content/uploads/2012/12/conte_caputxeta.jpg

“Els hàbits que s’adquireixen durant els primers anys de vida deixen empremta, i fins i tot ens poden acompanyar sempre més. Així, és molt recomanable ensenyar als més menuts, des de ben aviat, que cal que es familiaritzin amb els llibres i amb el fantàstic món de la lectura.”

Així comença l’article “El conte com a eina terapèutica” que la psicòloga Verònica Trujillo va publicar a la revista de psicopdagogia Educat. Un article que us recomanem i animem a llegir; també podeu trobar-lo en pdf.

Els contes, la lectura, són un dels nostres principals aliats per a l’educació dels infants! No ho desaprofitem!

Ara que comencem un nou any fem que els contes ens acompanyin mes a mes, setmana a setmana, dia a dia durant el 2013… i més enllà!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *