“Tu pots canviar la vida d’un infant” s’exposa a la Biblioteca Pública de Girona

Després de ser presents, durant tot el mes de desembre de l’any passat a l’Aeroport Girona-Costa Brava la Fundació Infància i Família és present, durant tot el mes de gener, a la a la Biblioteca Pública de Girona amb l’exposició “Tu pots canviar la vida d’un infant.

L’exposició és un recull diferents fotografies i textos relacionats amb l’atenció a la infància i a la família té la finalitat de promoure l’acolliment, informar-ne i donar-lo a conèixer a la ciutadania.

Us animem a visitar-la i a fer-ne difusió!

Tu pots canviar la vida d’un infant” també s’ha exposat a Figueres, a Girona i en d’altres poblacions de les comarques de Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *