Participem als Premis Blogs Catalunya 2013!

premis_blogs_catalunya

Malgrat ser un bloc novell, encara no un any de vida i 30 entrades, aquest bloc, “Tu pots canviar la vida d’un infant! El bloc de la Fundació Infància i Família” participa als Premis Blogs Catalunya 2013, organitzats per l’Associació Stic.cat.

Els Premis Blogs Catalunya tenen per objectiu promoure la creació, manteniment i promoció de blocs en català i presentant el nostre bloc volem contribuir a aquesta finalitat.

D’entre les 15 categories temàtiques que tenen els Premis Blogs CatalunyaTu pots canviar la vida d’un infant” participa a la categoria d’Associacions, entitats i organitzacions sense afany de lucre, i l’hem inscrit com a bloc corporatiu.

Els Premis Blogs Catalunya tenen actualment obert el període de votació popular, procés de definirà d’entre tots els blocs presentats per cada categoria els finalistes.

Des de la Fundació Infància i Família us animem a participar-hi votant un bloc per categoria; per fer-ho només us heu de registrar al web dels premis i accedir al panell de votació de cada categoria i votar-ne un… si ho considereu oportú, el nostre!

La Fundació Infància i Família neix amb l’objectiu de garantir el dret dels infants a tenir una família i una llar on créixer.

La missió de la Fundació Infància i Família és la de treballar perquè tots els infants puguin viure i créixer en una família, ja sigui la seva o una d’aliena.

El bloc “Tu pots canviar la vida d’un infant” té per objectiu difondre continguts, bé de la pròpia entitat, bé aliens, sobre l’acolliment familiar, els infants acollits i les famílies acollidores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.