COMPARTIM I AVANCEM:Formació contínua per a famílies acollidores

Els tallers de formació continuada amb famílies acollidores es presenten com un espai d’actualització i  complementació dels continguts tractats en la formació inicial, així com un espai per a l’intercanvi d’experiències, la reflexió i la construcció d’estratègies d’abordatge de situacions difícils o conflictives durant l’acolliment.

L’intercanvi d’experiències permet a les diferents famílies acompanyar i sentir-se acompanyades, oferir comprensió i recolzament als moments clau de l’acolliment,  obrint el ventall de possibilitats d’actuació i relació en benefici de l’infant acollit.

S’han programat els següents tallers:

Girona:

PowerPoint Presentation

Barcelona:

PowerPoint Presentation

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *