PACTE PER A LA INFÀNCIA

 

PACTE PER A LA INFÀNCIA A CATALUNYA
Taula Territorial d’Infància de la Catalunya Central

NOVETATS BLOG DEL «Pacte per a la Infància a Catalunya» • • •

Constitució de les Taules Territorials d’Infància de Girona i de la Catalunya Central.

Taula Territorial d’Infància de Girona: El passat dilluns 15 de juny es va constituir a la ciutat de Girona, la Taula Territorial d’Infància de Girona que abasta la delegació territorial del Govern a Girona. Llegir més.

Taula Territorial d’Infància de la Catalunya Central: El passat dimecres 17 de juny es va constituir a la ciutat de Manresa, la Taula Territorial d’Infància de la Catalunya Central que abasta la delegació territorial del Govern de la                                                            Generalitat a la Catalunya Central. Llegir més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *