IX JORNADES FRANCESC COSTA

Captura-de-pantalla-2015-11-10-a-les-9.24.20

L’Associació de famílies acollidores de Barcelona (AFABAR) celebra el proper  15 de Novembre de 2015 de 10 a 14h al Caixa Fórum de Barcelona, la Jornada anual Francesc Costa.

Enguany amb el títol I als 18 què?  Oportunitats per als joves extutelats

A mesura que els joves s’apropen a la majoria d’edat, sovint s’obre en les famílies acollidores un temps d’incertesa. Com serà tot, un cop sigui major d’edat? Voldrà continuar amb nosaltres o voldrà tornar amb la família biològica? Potser voldrà anar a viure sol? Si es queda, amb quin suport comptarem, un cop la ICIF deixi de fer-nos acompanyament? Com quedarà regulada la nostra relació?
La jornada d’enguany vol centrar-se en donar resposta a tots aquells dubtes que tenen les famílies, però també els joves, un cop s’apropen a la majoria d’edat, ja sigui en un escenari en que el jove continua amb la família, com un escenari en que decideix marxar.

Programa
10.00 Presentació a càrrec de Gloria García, Presidenta d’AFABAR
10.30 Ponència La prestació econòmica per a joves extutelats. Suport a l’emancipació, a càrrec de Marisa Garcia-Duran (Fundació Sant Pere Claver)
11.00 Ponència La majoria d’edat amb joves extutelats acollits. Aspectes jurídics, a càrrec de Jorge Vidal-Quadras (Advocat)
11.30 Pausa Cafè
12.15 Diàleg-Taula Rodona: I als 18, què? Teixint un nou futur amb el jove, a càrrec dels ponents de la jornada i altres convidats.
13.15 Torn obert de preguntes.
13.45 Cloenda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.