ACOLLIMENT FAMILIAR: TU POTS CANVIAR LA VIDA D’UN INFANT

Donar a conèixer l’acolliment familiar és una tasca fonamental de la Fundació Infància i Família.

Les accions que programem ens permeten sensibilitzar a la població de l’acolliment familiar i de les necessitats dels infants acollits i a l’hora ens permeten acostar-nos a les   famílies interessades en ser acollidores.

Per tal d’ampliar el camp de difusió i cercant aliances que ens ho facilitin, la Fundació Infància i família ha signat un conveni amb la Fundación QuironSalud per tal de dur a terme accions de difusió i sensibilització sobre l’acolliment familiar en el marc de les seves instal.lacions.

Gràcies¡¡

 

poster FiF6rast

2 pensaments sobre “ACOLLIMENT FAMILIAR: TU POTS CANVIAR LA VIDA D’UN INFANT

 1. Bon dia;
  Hem posso amb contacte amb vosaltres, per que estem interesats en l’acolliment familiar.

  1. Bon dia gràcia:
   La fundació infància i família té dos equips (Girona i Barcelona) que et poden informar degudament del projecte d’acolliment familiar i respondre les vostres preguntes i dubtes.
   Depenent del vostre domicili pots triar i trucar a l’equip de Girona ( 972-40.00.40) o bé el de Barcelona ( 93-231.00.89) i demanar hora per tal de trobar un dia i hora per informar-vos adequadament.
   Gràcies pel vostre interès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *