TALLER ‘PARLEM AMB L’EAIA’ DE LA FUNDACIÓ INFÀNCIA I FAMÍLIA

El passat divendres 27 de maig, un grup de 8 famílies acollidores (en total 13 persones) van participar del taller “Parlem amb l’EAIA” organitzat per la Fundació Infància i Família, en el marc del programa de formació contínua per a famílies acollidores “Compartim i avancem 2016”.

Dos membres de l’EAIA municipal de Girona van explicar a les famílies quina és la tasca i funcions de l’Equip d’atenció a la infància i l’adolescència i van respondre les preguntes i dubtes de les famílies acollidores assistents, entre d’altres temes, va sorgir la importància de valorar adequadament la relació dels infants amb les seves famílies biològiques i la importància d’un bon acompanyament durant les visites que es puguin donar i les relacions que es poden establir entre famílies biològiques i famílies acollidores.

Aquest és el 2n any que es programa aquesta xerrada i veient l’assistència i participació, estem segurs que la tornarem a programar. Finalment, volem agrair l’activa participació de l’EAIA municipal de Girona!

xerrada_if

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.