FESTA FAMÍLIES SOLIDÀRIES¡¡¡

FEDAIA organitza la festa de les famílies a l’Illa fantasia

24 de juny¡¡

La Festa de les famílies solidàries és un dia molt especial que té un doble objectiu. Per una banda, sensibilització social respecte als Drets dels infants recollits a la Convenció Internacional i el concepte que cal afavorir la igualtat d’oportunitats per a tots els infants, per aconseguir una societat més justa i equitativa.

Per una altra banda, visibilitzar l’acolliment familiar com una gran oportunitat per a molts infants en situació de desemparament. L’acolliment familiar és una mesura de protecció infantil força desconeguda, tot i la feina clau que duen a terme les famílies acollidora.

Trobareu més informació a la web www.festafamiliessolidaries.org/


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *