Tasca de difusió de l’acolliment familiar a Cervià de Ter: Exposició, racó de contes i xerrada.

La Fundació Infància i Família, amb l’objectiu de difondre el projecte d’acolliments a totes les ciutats i pobles de les comarques gironines, porten a terme des del passat mes de desembre accions de difusió i senibilització a Cervià de Ter.

El passat mes de novembre, les tècniques de la fundació es van reunir amb l’ajuntament de la locatitat per plantejar-los el projecte. Tant l’alcadessa com la regidora es van mostrar molt interessades a poder contribuir en la tasca de la fundació, col·laborant des del municipi en la difusió de l’acolliment familiar. Així doncs, en aquests cartells podeu veure reflectit en què s’ha traduït aquella trobada:

  • Una exposició al claustre del monestir de Santa Maria
  • Un racó de contes a la sala de lectura municipal
  • Una xerrada per les families del poble en col·laboració amb l’AMPA i l’escola

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *