PIULADA MASSIVA #20D LaInfanciaNoPotEsperar

La FEDAIA està promovent la campanya La infància no pot esperar, per tal de posar en el centre del debat polític i ciutadà la situació de la infància i les seves famílies al nostre país. En aquest sentit i en el marc de les eleccions al  Congrés dels Diputats, des de la federació vam fer arribar als diferents Caps de llistes de les diferents formacions polítiques que es presenten a les eleccions del 20D, una carta  en que els demanàvem el seu compromís envers:

 1. Incrementar el percentatge del PIB que Espanya destina a polítiques d’infància i família- actualment és del 1,4%- homologant-lo a la mitjana de la Unió Europea que és del 2,2%.

 2. Crear una prestació econòmica universal per a la criança adreçada als infants (0-18 anys) amb l’objectiu de cobrir el 50% del cost de criança del infant .

En aquest sentit us informem que dilluns 14 enviarem una Nota de Premsa al mitjans de comunicació, explicant els compromisos adquirits. D’altre banda i per continuar amb el nostre objectiu de posar la infància en el debat polític i social, us informem que el proper dilluns 14 de desembre farem una piulada massiva amb el hastagh #20DLaInfanciaNoPotEsperar.

Piulada 20D cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *